Založ si blog

Predpovedal to! Teraz je na rade naša krajina. Aj vy.

Ostnatý drôt, zdroj: freepik

Neustále na mňa vyskakoval. Článok o Egonovi Cholakianovi, americkom spravodajskom expertovi. Keď som opäť naňho narazila, chcela som ho preskrolovať. Dala som mu však šancu. A som rada, že ma moja intuícia nesklamala.

Pozrela som si ho a ďalej som pátrala sama. Prišla som na niekoľko zaujímavých faktov. Tieto fakty sa týkajú nielen nášho každodenného života, ale priamo ovplyvňujú aj bezpečnosť našej krajiny.

Pozrite sa teda na fakty.

Dňa 13. apríla 2024 (zapamätajte si tento dátum) vyšlo video s Egonom Cholakianom, ktorý pôsobil v Bielom dome počas Reaganovej administratívy a teraz sa špecializuje na národnú bezpečnosť. Celé video so slovenským prekladom nájdete na internete pod názvom „Neviditeľná vojna. Kto vedie náš svet do záhuby?“. Teraz sa však chcem zamerať na niečo, čo ma naozaj zaujalo.

Doktor Cholakian vo svojom príhovore uviedol, že už viac ako 30 rokov vedie vyšetrovanie, ktoré odhalilo činnosť tajnej štruktúry, ktorá podkopáva demokratické základy na celom svete. V súčasnosti aktívne zvyšujú svoj vplyv vo svetovej politike, čo predstavuje hrozbu nielen pre Spojené štáty a dokonca aj pre Rusko, ale pre celý svet. My nie sme výnimkou.

Podrobne odhaľuje dezinformačnú taktiku, ktorú používajú ako svoj hlavný nástroj. Táto tajná štruktúra pôsobí prostredníctvom rozsiahlej siete tzv. antikultových organizácií po celom svete, ktoré  manipulujú globálnym mediálnym priestorom a vytvárajú tajné siete vplyvu medzi politikmi a novinármi.

Pozrela som sa teda do histórie. Prišiel mi na um jeden z najväčších príkladov dehumanizácie spoločnosti – holokaust.

Kto zorganizoval holokaust?

Profesor Massimo Introvigne, uznávaný sociológ náboženstva a právnik, stál pri zrode štúdie o Rímskej formule, ktorú nacisti použili na vyhladzovanie Židov. Podstata tejto formuly spočíva v tom, že prostredníctvom troch fáz – netolerancia, diskriminácia, prenasledovanie – dochádza k systematickému a strašnému útlaku určitej skupiny ľudí.

Tu je jeden príklad:

Zvyšovanie úrovne netolerancie prostredníctvom propagandy viedlo k prenasledovaniu Židov v nacistickom Nemecku. Diskriminačné zákony zavedené v Norimbergu zbavovali Židov občianskych práv a podnecovali pocit strachu a izolácie. Masívna propaganda presvedčila Nemcov, že Židia sú nebezpeční. V dôsledku toho začali samotní Nemci v obave o svoje blaho vyzývať vládu, aby prijala drastické opatrenia proti Židom. Posledná fáza – prenasledovanie – viedla k nevýslovnej krutosti, lynčovaniu a verejným masakrom. Táto tragická udalosť, známa ako holokaust, zanechala v dejinách ľudstva nenapraviteľnú stopu.

Poučenie, ktoré si z tejto tragédie musíme vziať, je uvedomiť si, že aj počiatočné náznaky netolerancie a diskriminácie môžu viesť k hrozným následkom, ak sa včas nezastavia! A slúži tiež ako pripomienka toho, že verejná mienka sa môže stať zbraňou útlaku. Čo to má však spoločné so Slovenskom? Oveľa viac, než sa môže zdať na prvý pohľad.

Egon Cholakian vo svojej výzve uvádza príklady, ako sa v súčasnom svete odstraňujú neželané organizácie a ľudia, ktorí stoja v ceste absolútnej moci antikultov. Aj Slovensko v tom zohráva nemalú rolu.

Útočia už viac ako 10 rokov

Jednou z takýchto organizácií, na ktorú už viac ako 10 rokov útočia antikultové organizácie, je medzinárodná organizácia ALLATRA. Schéma je rovnaká: v Rusku aj na Ukrajine. Súčasne prebieha vlna prenasledovania namierená proti organizácii ALLATRA. V Rusku ju obviňujú z toho, že je proukrajinskou organizáciou, na Ukrajine z toho, že je proruská. Situácia je komická, ale nikoho nezaujímajú fakty. Mechanizmus funguje tak ako vždy, v oboch krajinách rovnakým spôsobom. Všetko sa začína vyhlásením „znepokojeného“ poslanca a potom zasiahnu agenti vplyvu z generálnej prokuratúry, ktorí tvrdia, že konajú na žiadosť tohto poslanca. A tak sa už začínajú používať silové metódy na potlačenie činnosti ALLATRA. Obhajcovia demokratických princípov sa ocitajú v spoločenskej izolácii. Navyše sa stávajú terčom útokov z okolia, blízki nie sú výnimkou. Niektorí z nich dostanú výpoveď a v najťažších chvíľach sa ocitnú bez práce, a tým pádom aj bez príjmu. Predstavte si, ako sa cíti takýto človek, ktorý je absolútne nevinný, ale nemôže dokázať svoju nevinu!

Prenasledovanie ALLATRA v Rusku aj na Ukrajine je však len prostriedkom, taktickým krokom na dosiahnutie globálnejšieho cieľa skrytých síl. A teraz je na rade naša krajina a vy.

Ďalej citujem slová EgonaCholakiana, ktoré povedal ešte 13. apríla 2024:

„Ako sme pochopili, hlavný most, ktorý KGB v súčasnosti rozširuje z Ukrajiny, smeruje do Českej republiky alebo na Slovensko, kde hydra KGB v súčasnosti masívne útočí na tlač. Cieľom je naverbovať nových vplyvových agentov a prostredníctvom médií vytvoriť zdanie verejného znepokojenia ohľadne činnosti organizácie ALLATRA. Predvídame, že čoskoro sa v jednej z týchto krajín – buď v Českej republike, alebo na Slovensku – KGB pokúsi uskutočniť razantný útok na organizáciu ALLATRA. Na základe skúseností so stratégiou uplatňovanou v Rusku a na Ukrajine očakávame, že čoskoro v jednej z týchto krajín – v Českej republike alebo na Slovensku – budeme počuť vyjadrenia znepokojenia od miestneho poslanca alebo iného úradníka. Následne protivník prejde k nátlakovej fáze operácie, po ktorej bude nasledovať zákaz organizácie ALLATRA na štátnej úrovni a jej vyhostenie z krajiny. A aj keď sa nám podarí zabrániť rozvoju tohto scenára v Českej republike alebo na Slovensku, neznamená to, že KGB nebude pokračovať v pokusoch v iných demokratických krajinách Európy. Ak sa Hydre KGB podarí naplno realizovať svoje plány v niektorej z demokratických krajín v Európe, vytvorí to vážny precedens a potom budú ostatné krajiny padať KGB pod nohy ako domino.“

A teraz dávajte pozor!!!

Nenechali na seba dlho čakať

Článok od slovenského blogera, ktorý na seba nenechal dlho čakať a bol uverejnený už 29. apríla 2024. Článok sa začína fascinujúcim historickým pozadím o tajomnej skupine UltimaThule z Nemecka, ku ktorej, ako sa ukázalo, patril dokonca aj samotný Hitler! Ale „teraz sa držte“: autor zrazu prechádza na slovanskú verziu tohto príbehu a tvrdí, že aj my máme svoju vlastnú „UltimaThule“ a volá sa „ALLATRA“, alebo Tvorivá spoločnosť. Ďalej sa udalosti stávajú ešte napínavejšími. Autor uzatvára, že súčasná ministerka kultúry Šimkovičová sa zrejme usiluje uskutočniť svoj sen o slovanskej UltimaThule. Prezentuje sa ako odborníčka na čistú slovenskú kultúru, energicky ju bráni pred západoeurópskymi vplyvmi a zdá sa, že ju podporuje dokonca aj premiér Fico.

V skutočnosti obviňuje ALLATRA a zároveň predstaviteľov krajiny z nacizmu. Bez toho, aby mal na takéto závažné tvrdenia AKÉKOĽVEK fakty, okrem svojho „kompetentného“ blogerského záveru.

Nie sú potrebné fakty, stačí diskreditácia

Keď si spomenieme na mechanizmy „rímskej formuly“, je jasné, že na vyvolanie masového verejného pobúrenia nie sú potrebné fakty, ale len diskreditácia. A tak ľudia, ktorí nechcú prísť problému na koreň, začnú sami organizovať prenasledovanie a lynčovanie. To sa však nedeje „samo od seba“, ale je to dobre naplánovaný a organizovaný proces. Pravda tu nie je v záujme verejnosti, ale skôr v záujme organizácií, ktoré sa snažia podmaniť si a kontrolovať verejnú mienku.

Nezáleží na tom, kto ste a či patríte k nejakej organizácii alebo nie. Ak urobíte alebo poviete niečo, čo je pre skryté sily neprijateľné, môžete si byť istí, že sa proti vám spustí dobre fungujúci mechanizmus represií. Nie je ďaleko doba, kedy tento osud postihne aj nás.

Preto je dôležité aktívne uplatňovať kritické myslenie a analyzovať to, čo sa deje okolo nás. Vo svete, kde môžu byť fakty prekrútené alebo skreslené, sa rozvíjanie schopnosti samostatne vyhodnocovať a spochybňovať informácie stáva kľúčovou zručnosťou.

______________________

Kto je Dr. A. Egon Cholakian?

Odborník na národnú bezpečnosť, federálny lobista pre Kongres USA a Biely dom. Registrovaný zahraničný agent na Ministerstve spravodlivosti USA – Oddelenie národnej bezpečnosti. Člen Medzinárodnej asociácie spravodajských lektorov, člen Nadácie geopriestorového spravodajstva USA a spoluzakladateľ Nadácie OSINT (OpenSourceIntelligence). Spolupracoval so: 4 prezidentmi USA, 3 poradcami pre národnú bezpečnosť USA, 1 riaditeľom Ústrednej spravodajskej služby (CIA).

Reedukačné centrum Chalmová: centrum záujmu chlapci či historická budova?

17.05.2024

Mala by som pracovať. No ako každý, aj ja si počas pracovnej doby „uletím“ na sociálnej siete. Dnes jeden môj známy zdieľal príspevok z Facebookovej stránky Reedukačné Centrum Bystričany. Stránka zverejnila video svojej zamestnankyne, ktorá hovorí o tom, ako sa tam žije chlapcom a ako manipulatívne boli zostrihané reportáže. V hre je „svätá“ trojica: JOJ, Markíza [...]

Problém dezinformácií v slovenskom mediálnom priestore

06.05.2024

Problém dezinformácií v mediálnom priestore Slovenska (aj Českej republiky) je čoraz vypätejší. Skrytá informačno-psychologická vojna je už v plnom prúde a ohrozuje národnú bezpečnosť štátu. Spravodajské portály v Spojených štátoch amerických sú plné správ o nedávno zverejnenom vyšetrovaní činnosti deštruktívnej tajnej skupiny zameranej na podkopávanie [...]

Branislav Gröhling, SaS

SaS vyzvala politické strany skončiť s urážkami a rozoštvávaním spoločnosti

20.05.2024 11:21

Zároveň ich požiadal, aby prijali pozvanie na stretnutie do Prezidentského paláca.

Systém Patriot, PVO

Nedovolíme Nemcom brániť Ukrajinu zo Slovenska, vyhlásil Blanár. Podľa neho by to krajinu zatiahlo do vojny

20.05.2024 11:02

Ide o snahu rozmiestniť u nás nemecké protilietadlové raketové jednotky tak, aby chránili vzdušný priestor Ukrajiny, domnieva sa Blanár.

eurovoľby, kandidátky

Už len v pondelok môžu voliči cez email požiadať o hlasovací preukaz pre eurovoľby

20.05.2024 10:48

Osobne môže volič preukaz vybaviť najneskôr posledný pracovný deň pred voľbami, čiže do 7. júna.

blaha

NAKA už nevyšetruje podpredsedu parlamentu Blahu za vyvesenie obrazu Che Guevaru

20.05.2024 10:21

Blaha tak urobil minulý rok krátko po nástupe do funkcie.

zanetajandova

Len ďalší Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 3820x
Priemerná čítanosť článkov: 1273x

Autor blogu

Kategórie

Archív